Detta erbjuder vi

Detta erbjuder vi

Buketter

Vill du köpa en färdig bukett?

Kontakta oss för beställning dagen innan upphämtning.
(under säsong)

Kransar

Vi skapar kransar i säsong av material från naturen och torkade blommor från odlingen. Kontakta oss för beställning i god tid innan leverans.

Bröllop & Fest

Önskar du blommor och/eller arrangemang till ett speciellt tillfälle? Vill du plocka din egen brudbukett hos oss?
Kontakta oss för tidsbokning.
(under säsong)

Sorgbinderi

Önskar du ett personligt begravningsarrangemang? Det finns även möjlighet att själv plocka önskade blomster för ett sista farväl.

Kontakta oss för tidsbokning.
(under säsong)

Workshops

Vill du lära dig binda en bukett med spiralteknik eller binda en krans med evighetsblomster?

Håll utkik på våra sociala medier om kommande evenemang.

Försäljning av gödsel och flis

Är du intresserad av att köpa stallgödsel till din odling eller flis till gångar? Vi har närproducerad gödsel och flis till försäljning.

Kontakta oss för mer info.

Försäljning av plantor och fröer

Under våren säljer vi grönsaks- och snittblomsplantor som vi själva odlar. Vi säljer även fröer från egna odlingen. Håll utkik på sociala medier för mer info.

Samarbeten

Våra tidigare samarbeten med restaurang, florister och utbildningar har varit mycket givande. Vi har tagit emot elever från vuxenutbildningar för både praktikplats och via digitala träffar. Vi har tagit emot studiebesök under vår- och hösttermin från floristelever som även fått möjlighet att skapa med Gäverstad hages blommor. Är du intresserad av ett samarbete med Gäverstad hage eller önskar boka ett studiebesök? Välkommen att kontakta oss.